| Home  | Inlogpag.  | Actueel 2014  | Organisatie  | Pro-actie  | Preventie  | Preparatie  | Repressie  | Oude berichten  | 
 
    Home
   [ Facebook pagina Brandweer Den Helder ]       [ Vrijwillige Brandweer zoekt vrijwilligers ]   

Stuur een emailNaar homeVeelgestelde vragenNaar het forum
Belangrijke andere brandweersites
Gastenboek
Adresboek
Enquete
Forum
Kinderpagina
Veel gestelde vragen
Actuele weer in Den Helder
Uit de oude doos
Fotoalbum
Filmpjes van branden
Inloggen:
Naam:
Wachtwoord:WELKOM OP DE INTERNETSITE VAN:Op deze site proberen wij u op de hoogte te brengen en te houden van de activiteiten binnen de brandweer Den Helder. Dit kan gaan over de actuele situaties, de organisatie, uitrukken, activiteiten, preventie en informatie over hetgeen dat voor u van belang kan zijn.

Deze site is opgebouwd volgens de brandweer veiligheidsketen. In de rode menubalk, boven in het beeld, ziet u na "Home, Inlogpag, Actueel en organisatie" de veiligheidsketen staan nl; "Pro actie, Preventie, Preparatie, Repressie en nazorg". Als u iets zoekt moet u zich eerst afvragen onder welk item het thuis hoort en klik dit aan. Aan de linker zijde ontstaat dan een submenu en als u met de muis op een item gaat staan kan er nog een rood gekleurd menu uitkomen. Nu kunt u zien of uw gezochte item er bij staat.

De brandweer van de gemeente Den Helder heeft in de repressieve dienst de beschikking over 67 personeelsleden, verdeeld over 4 secties. De secties A1/A2 en B1/B2 die vanuit de hoofdpost in het centrum de eerste uitruk verzorgen. Iedere sectie bestaat uit 7 personen in beroepsdienst. In totaal zijn dit 28 personen. Een derde sectie, Sectie C, bestaande uit 21 vrijwilligers, verzorgt vanuit de hoofdpost de aanvullende uitrukken. De vierde sectie, Sectie D, bestaande uit 18 vrijwilligers, verzorgt vanuit de kazerne aan de Foreestweg de eerste uitruk voor Julianadorp.

De staf bestaat momenteel uit een commandant die tevens de functie van hoofd bureau preparatiën/repressie vervult en een hoofd afdeling Preventie. Het bureau Preparatie/Repressie bestaat uit twee dagdienst medewerkers. De afdeling Preventie bestaat uit 5 personeelsleden. Het geheel wordt ondersteund door de managementmedewerkster.

De brandweer werkt actief samen met de brandweren van de andere gemeenten aangesloten bij de veiligheidsregio Noord-Holland-Noord.


Natuurbrandgevaar geclasifiseerd naar kleur

Klik op figuur voor uitleg


Klikt u op de banner om naar de site te gaan.


Tip: Een aantal documenten op deze brandweer-site zijn opgemaakt in pdf-formaat. Om deze pdf-bestanden te kunnen downloaden heeft u de Adobe Acrobat reader nodig. Dit programma kunt u downloaden door hier te klikken.


Brand oude gemeentehuis Den Helder 22-01-2005

Behalve @ mailen kun je ons ook nog ouderwets schrijven, Het adres is:

Gemeente Den Helder
afdeling Brandweer
Postbus 36
1780 AA Den Helder
Bezoekadres:
Bastiondreef 4
1784 MR
Den Helder

vanaf 28 november 1999.Top  


Andere websites
DHTC Den Helder
Gemeente Den Helder
WebBuro Internet Services

Laatste nieuws
Brandweer Den Helder 250 jaar

Ga direct naar
Smoelensite
Uitrukken (alleen vrijwilligers)
Adresboek
Voertuigen Den Helder

Zoeken
Sitemap